Üdvözöljük a

Invest Shenzhen

honlapján!

-

Invest Shenzhen

Szerző: Berta Csaba | 2013. május 6.

Tisztelt Asszonyom/Uram!

 

A dél-kelet-kínai Shenzhen az innováció szinonimája. Ez a 16 milliós kínai város azt tűzte ki céljául, hogy a high tech fellegvárává válik, és ezt kevesebb, mint 30 év alatt megvalósította, egy kis halászfaluból mára a legdinamikusabban fejlődő kínai városok egyike lett.

Ennek a hihetetlen fejlődésnek az egyik alapja a Shenzheni Önkormányzat innovatív gondolkodása, folyamatos megújuló képessége és a fejlesztések, know-how-k folyamatos keresése és implementálása.

Ennek a folyamatnak része az Invest Shenzhen önkormányzati tulajdonú befektetésösztönző vállalat és a Hungarian High Tech Investment&Service Kft. által szervezett konferencia, ahol a résztvevők megismerkedhetnek az Invest Shenzhennel, a magyar fejlesztések kínai piacon való megjelenésének lehetőségeivel.

Ezúton szeretnénk meghívni Önt, cégét, és partnereit, a 2013. május 9-én 14.00 órakor kezdődő rendezvényünkre az Intercontinental Budapest (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 12.) szállodába, ahol többek között az Invest Shenzhen vezetői, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, az Organica Water, az Aquaprofit Zrt. és a Deloitte képviselőjének előadását hallgathatja meg a kínai tapasztalatokról, lehetőségekről állami, vállalkozói és tanácsadói szemszögből.

 

A rendezvény során a résztvevők pendrive-on elhozott portfolióját az Invest Shenzhen elviszi Kínába, ahol egy szakértői csoport megszűri a projekteket és a számukra legérdekesebb fejlesztések kidolgozóival felveszik a kapcsolatot és meghatározzák az együttműködés lehetséges irányait.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a www.hhtis.hu honlapon tudnak. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk elfogadni.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal az info@hhtis.hu e-mail címen.

 

A szervezők