Üdvözöljük a

Széchenyi Kártya Program- 170 ezer vállalkozás nem tévedhet!

honlapján!

-

Széchenyi Kártya Program- 170 ezer vállalkozás nem tévedhet!

2012. december 18.

Nincs két egyforma vállalkozás, és a problémáik is különböznek. Egy dologban azonban mind megegyeznek: a folyamatos működéshez pénzre van szükségük. A Széchenyi Kártya Program 6 hitelterméke közül valamelyik biztosan megoldást nyújt a hazai kkv szektor finanszírozási problémáira. A program jelentőségét az eddig elért eredmények szemléltetik legegyszerűbben: már több mint 170 ezer vállalkozás, összesen 1120 milliárd forint összegű hitelhez jutott a Széchenyi Kártya Program segítségével. 


A Széchenyi Kártya Program elemei egymásra épülnek és akár egyidejűleg, egyszerre is felhasználhatóak. A program lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozások különböző finanszírozási céljaik megvalósítására a megfelelő konstrukciót vehessék igénybe. A napi likviditási problémák áthidalására a Széchenyi Kártya folyószámlahitelt, a készletek, alapanyagok finanszírozására a Széchenyi Forgóeszközhitelt, a hosszabb távon megtérülő fejlesztésekhez az akár tízéves futamidejű Széchenyi Beruházási Hitelt választhatják. 2012 tavaszától pedig az uniós pályázatokon való részvételt segítő két új termék, a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel és a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel is elérhetővé vált a vállalkozások számára. Az Agrár Széchenyi Kártya pedig az agrárium igényeire szabott egyedülálló hitelkonstrukció. A vállalkozások hitelhez jutását az állam  kamat- és garanciadíj támogatással segíti.

A Széchenyi Kártya a KAVOSZ Zrt., a területi kereskedelmi és iparkamarák, valamint a VOSZ irodáiban igényelhető, ahol az ügyfelek teljes körű információt kapnak az igénylés feltételeiről és a benyújtandó dokumentumokról. Az érdekképviseletek irodai hálózata teljes területi lefedettséget biztosít, tehát valamennyi régió vállalkozói találhatnak székhelyükhöz közeli regisztráló irodát, amely a kérelem befogadását követően továbbítja a hitelkérelmet az ügyfél által megjelölt hitelintézet részére.

Részletes információ a területi kereskedelmi és ipakamarák irodáiban kérhető,  valamint  a www.kavosz.hu honlapon, vagy a  KAVOSZ telefonszámán / 06 40 200 427/ elérhető.