Üdvözöljük a

Tájékoztató az online pénztárgépekről

honlapján!

-

Tájékoztató az online pénztárgépekről

2013. augusztus 27.

Tisztelt Vállalkozó!

 

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy az MKEH Metrológiai Hatósága 2013. augusztus 23-i döntésében a LA Pénztárgép Kft. (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 16.) által típusvizsgálatra bemutatott LAP Sento M típusú pénztárgép forgalmazását A005 számon engedélyezte. Továbbá a Micra-Metripond Kft. egy újabb kiskasszája kapta meg a zöld utat, nevezetesen a Micra Mini M típusú pénztárgép forgalmazását A006 számon engedélyezték.

Jelenleg az alábbi cégek rendelkeznek az MKEH által engedélyezett online pénztárgéppel.

 

 

Információink szerint további cégek nyújtottak be kérelmet az MKEH-hoz és várnak a forgalmazási engedélyre.

 

Javasoljuk, hogy a pénztárgép megrendelésekor nagyon körültekintően járjon el, csak MKEH által engedélyezett gépet vásároljon!

 

Honlapunkon közzétettük az MKIK ajánlati listájára való felkerülés feltételeit, melyre várjuk a gyártók jelentkezését. Természetesen a már engedéllyel rendelkező cégekkel közvetlenül is felvettük a kapcsolatot és folyamatos tárgyalásokat folytatunk. Az általuk kínált ajánlatokat várhatóan hamarosan el tudjuk közvetlenül Önnek is juttatni.

 

Meglátásunk szerint a pénztárgépek ára a piacon megjelenő engedélyezett típusok fokozatosan bővülő száma miatt egyre inkább közelíti majd azt az árszintet, ami az Ön számára is megfelelőbb lehet.

 

Amennyiben kérdései vannak vagy segítséget szeretne igénybe venni, kérem, keresse fel a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarát vagy az MKIK szakembereit (kovacs.judit@mkik.hu e-mail címen), akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

 

Minden további eseményről, intézkedésről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt.

 

Budapest, 2013. augusztus 26.