Üdvözöljük a

EKÁER-rel kapcsolatos szolgáltatás

honlapján!

-

EKÁER-rel kapcsolatos szolgáltatás

2015. április 15.

Tisztel Partnerünk!

 

Az EKÁER bevezetésével több vállalkozás jelzett olyan problémát, hogy az interneten keresztül intézhető EKÁER szám igénylés rendkívül körülményes olyan esetekben, amikor un. „internet szolgáltatással nem lefedett” területeken működik a cég, de a fuvarozás elindításához szükséges az EKÁER szám „beszerzése” (pl. kavicsbánya egy külterületen).

A probléma megoldásához igyekeztünk olyan szolgáltatást keresni, amelyre az megoldást jelenthet. Így sikerült eljutnunk egy olyan vállalkozáshoz, amely információink szerint Magyarországon egyedüli cégként biztosít versenyképes műholdas internet szolgáltatást kétirányú adatátvitelre.

Megkeresésünkre a cég megküldte általános tájékoztatóját (amelyet csatoltan megtekinthet), illetve felajánlotta, hogy az önkéntes kereskedelmi és iparkamarai tagvállalkozásoknak 10% kedvezményt biztosítanak az áraikból.

Az önkéntes tagság igazolásához a szolgáltatás megrendelésekor szükséges az illetékes kereskedelmi és iparkamara által kiállított tagsági igazolás/nyilatkozat benyújtása.

További információ olvasható a cég szolgáltatásáról a honlapjukon www.vannet.hu, valamint egy internetes gyűjtő felületen http://www.internetet.hu/műholdas-internet-szolgáltatók.html is.