Üdvözöljük a

Második félévi kiállítások, rendezvények, szakmai fórumok és bemutatkozások

honlapján!

-

Második félévi kiállítások, rendezvények, szakmai fórumok és bemutatkozások

2014. szeptember 9.

Tisztelt Tagunk / Cégvezető Asszony / Úr!

Szeretnénk felhívni az Önök szíves figyelmét a 2014. II. félévében szervezendő kiállítások és vásárok, szalmai utak, exportösztönző konferenciák és rendezvények és cégek bemutatkozásával kapcsolatos
tájékoztatónkra.

A kiállításokon és rendezvényeken való részvétel többsége a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2014. évi Külgazdasági kapcsolatok fejlesztésére irányuló pályázatok támogatásával valósul meg.

Agromalim Expo, Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Csomagolástechnikai Szakkiállítás, Arad Expo - Center 2014. szeptember 11-14  (Kiállítás szervező az Expo Arad International. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a Körös Trade Kft.)

CHOCOFEST, Nemzetközi Édesség Kiállítás, Sepsiszentgyörgy 2014. szeptember 28-29 (Kiállítás szervező a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A magyarországi szervezésben az MKIK Magyar-Román Tagozat is közreműködik)

Top Expo,  Általános Nemzetközi Szakkiállítás, Nagyvárad 2014. október  2-5 ( Kiállítás szervező a nagyváradi Top Press Srl. A magyarországi kiállítók összefogó  társszervezője a Körös Trade Kft.)

Őszi Vásár, Általános Nemzetközi Szakkiállítás, Székelyudvarhely 2014. október 2-5  (Kiállítás szervező székelyudvarhelyi Prima Press Kft. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a Promacht Bt.)

SAB&A 2014 Bukaresti Járműipari és Alkatrész beszállítói Szakkiállítás 2014. október 23-november 2  (Kiállítás szervező a bukaresti Premium Expo Srl. A magyarországi kiállítók összefogó társszervezője a Promacht Bt.)

Magyar -Román Külgazdasági Konferencia és üzletember találkozó, Békéscsaba, 2014. november (Rendezvény szervező az MKIK Magyar-Román Tagozata és a Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy a rendezvények és kiállítások az export hatékonyság növelése érdekében rendszerint szakmai utak, konferenciák, interaktív fórumok és üzletember találkozók szervezésében kerülnek sorra, a magyar kiállító cégeknek esetenként csoportos bemutatkozási lehetőséget is biztosítva.

Az MKIK Magyar - Román Tagozat a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen összefogó szervezetként lehetőséget kínál kamarai tagjainknak a magyarországi vállalkozásoknak megjelenésre, illetve bemutatkozásra egy közös információs standon és a kiállítás egyéb, az üzleti környezet részére fontos párhuzamos rendezvényein való részvételre. Egyben lehetőséget teremt a magyar termékek bemutatására, a kiállításon üzleti tárgyalások megszervezésére, lebonyolítására, illetve katalógusok, prospektusok, minták és makettek, poszterek, CD-/DVD-k, szórólapok és egyéb reklámanyagok bemutatására.

Ezen kívül, előzetesen egyeztetve, külön igény esetén akár üzleti tárgyalás, vagy a kiállítás időtartama alatt egy rövid  bemutatkozásra is helyet biztosítunk a standon, még több lehetőséget teremtve ezzel a romániai piac megismerésére, felmérésére és a gazdasági kapcsolatok kialakítására.

A kiállításokkal, rendezvényekkel és cégek bemutatkozásával kapcsolatos tájékozató anyagok a mellékletben találhatók.

Amennyiben élni kívánnak a fent említett  lehetőséggel, kérjük, szíveskedjenek, jelezni igényüket, illetve a bemutatásra szánt reklám-anyagokat, a kiállítás kezdete előtti héten kamaránk címére eljuttatni.

Egyéb, más általunk meghirdetett, részünkről szervezendő, vagy társzervezésben közreműködő, további meghirdetett rendezvények, gazdasági fórumok, üzletember találkozók, Romániával kapcsolatos céginformációk esetében is, kérem, forduljanak továbbra is bizalommal tagozatunk titkárságára.

Üdvözlettel:

Rák János Zoltán
tagozati titkár

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Magyar-Román Tagozata
H-5600 Békéscsaba, Hunyadi tér 2.
Tel./Fax: + 36 66 324-976, 451-775
Mobil: + 36 20 9 394-696
E-mail:  janos.rak@bmkik.hu