Üdvözöljük a

Változott a SZÉP Korm.rendelet

honlapján!

-

Változott a SZÉP Korm.rendelet

2013. július 10.

A Magyar Közlönyben 2013. június 13-án megjelent 198/2013. (VI. 13.) Korm. rendelet módosította a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló 55/2011. (IV. 12.) Korm. rendeletet.

A Rendeletben foglalt módosítás az alábbi változtatásokat tartalmazza:

  • 2013. június 14-től hatályos:
    • a sportrendezvények részvételi díját, így például a futóversenyek nevezési költségét is kifizethetjük SZÉP kártyánk szabadidő alszámlájáról.
  • 2013. július 1-től hatályos:
    • a szálláshelyi szolgáltatások kifizetéséhez hasonlóan, mindhárom alszámáról lehetséges kifizetni a strand és gyógyfürdőbelépőket, Eddig erre a célra csak a szabadidő alszámlára kapott juttatásokat lehetett felhasználni.
    • a szálláshely alszámláról a szálláshelyen igénybevett összes szolgáltatásért lehetséges már fizetni SZÉP kártyával a szállás igénybevételével együtt. Vagyis az erre az alszámlára kapott juttatásokat fel lehet használni akár a szálláshelyen nyújtott fodrász vagy wellness szolgáltatások kifizetésére is.

 

A módosított kormányrendelet az OTP SZÉP kártya honlapon is elérhető. A Pénztárszolgáltató tájékoztatja munkáltató és elfogadó partnereit és a kártyabirtokosokat a változásról.

 

 

OTP Pénztárszolgáltató

 

Információ:

OTP Pénztárszolgáltató Zrt.

OTP SZÉP kártya

1243 Budapest, Pf. 564

+ 36 1 3 666 222

www.otpszepkartya.hu

info@otpszepkartya.hu