Hatékonyságfejlesztő képzéssorozat

Szerző: Berta Csaba | 2014. március 4.

A Talego Kft. mint a Folyamatos Fejlesztés Fóruma üzemeltetője, 2010 óta végez felnőttképzési tevékenységet, hatékonyságfejlesztés, vezetői készségfejlesztés, minőségügy területen.

Nyílt meghirdetésű, szakmai képzések sikere és a résztvevők visszajelzése adta az ötletet, hogy elindítsuk, egy megyékre kiterjedő, nyílt meghirdetésű hatékonyságfejlesztő képzéssorozatot. Szeretnénk ezzel a vállalkozásokhoz közelebb vinni a dolgozóik képzésének lehetőségét, mely a résztvevők részéről igényként is felmerült és egyúttal megtakarítás is számukra, hisz nincs utazási és szállásköltség. Ebben szeretnénk a Kamara segítségét és együttműködését kérni.

Ha egy vállalatnál nem jön össze a kihelyezett tréninghez szükséges csoportlétszám, − mert csak egy-két munkatárs érintett az adott témakörben −, akkor megoldásként a térségben meghirdetésre kerülő nyílt tréningjeinket tudnánk ajánlani partnereinknek.

Ezeken a tréningeken különböző cégek, vállalkozások munkatársai, vezetői kapnak valós problémáikra és igényeikre valós megoldásokat, egyúttal saját tapasztalataikat is megoszthatják a résztvevőkkel.

Képzési területek, amelyeken Partnereink rendelkezésre állunk:

 • Lean, - Kaizen management képzések
  5S, VSM, JIDOKA, JIT, Poka Yoke, „0” hiba, Office
 • Ellátási lánc management, - Logisztikai képzések
  logisztika alapjai, lean logisztika, logisztikai controlling, beszerzés logisztika
 • Vezetői és készségfejlesztő képzések
  Műszak,- csoport, team vezető képzés
  Projektmenedzsment
  Változásmenedzsment
  Problémamegoldás
  Sikeres vezető eszköztára
  Üzleti kommunikáció
 • Minőségügyi képzések
  TQM
  Six Sigma
  8D, FMEA, SPC, MSA, FMEA, APQP, PPAP
 • Folyamat, - stratégia management képzések
  BSC, Benchmarking

A nyílt tréningeket előre meghatározott, illetve meghirdetett időpontban és helyszínen tartanánk az Önökkel történő előzetes egyeztetés alapján.

Mellékelten küldöm az igényfelmérő lapot, mely segítségével szeretnénk felmérni a térségben jelentkező képzési igényeket és ez alapján összeállítani a tréning programokat. Képzéseink moduláris jellegűek, így könnyen a valós igények alapján összeállíthatók.

A programok megalkotásakor arra törekeszünk, hogy az általuk átadott információk tartalmazzák a legújabb szakmai ismereteket, alkalmazott módszereket. 

Célunk, hogy a résztvevők az elsajátított új ismereteket még a tréning időtartalma alatt saját munkaterületükön tanulják meg alkalmazni.

 

Nagy Tünde

Képzés vezető

Tel.: +36 70 321-8476