Üdvözöljük a

Kedvezményes belépési lehetőség az MKIK által működtetett bilaterális tagozatokba

honlapján!

-

Kedvezményes belépési lehetőség az MKIK által működtetett bilaterális tagozatokba

2013. március 6.

Az MKIK Elnökségének döntése alapján 2013. évtől a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett bilaterális tagozatoknál a tagdíjrendszer egységesítésre került. 

Ennek alapján:

- Kamarai tagok részére a tagozatok munkájában való részvétel ingyenes.

- Nem kamarai tagok, de a kereskedelmi és iparkamaráknál regisztrált vállalkozók részére minden tagozatnál egységesen 20 ezer forint + áfa a tagdíj.

- Amennyiben egy nem kamarai tag több MKIK-nál működtetett tagozatnak is tagja kíván lenni, csak egy tagozatnál kell tagdíjat fizetnie. (Annál a tagozatnál fizetendő a tagdíj, amelyikbe először lép be.)

 

Az MKIK jelenleg hat bilaterális tagozatot működtet, ezek a következők: Magyar-Arab Tagozat, Magyar-Orosz Tagozat, Magyar-Kínai Tagozat, Magyar-Török Tagozat, Nyugat-balkáni Tagozat, Magyar-Kazah Tagozat. A tagozatokról bővebb információt (tisztségviselők, tagság, belépési nyilatkozat) az MKIK honlapján (www.mkik.hu), illetve a www.magyar-orosz.hu honlapon talál.  

 

Amennyiben be szeretne lépni egy tagozatba, kérjük, töltse ki az érintett tagozat belépési nyilatkozatát és küldje el a felelős tagozati titkárnak. További tagozatokba történő belépés esetén a tagság a tagdíjrendszernek köszönhetően már mindenképpen díjmentes.

 

Tagozataink számos belföldi rendezvénnyel, kiutazó delegációk szervezésével, üzleti információval szeretnének minél hatékonyabb támogatást nyújtani tagvállalatainknak.

Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel több relációban is támogatást nyújthatunk vállalkozása külpiacra jutásához.