Üdvözöljük a

A gyakorlati képzőhelyeket segítő digitális tudástár kerül kialakításra

honlapján!

-

A gyakorlati képzőhelyeket segítő digitális tudástár kerül kialakításra

Szerző: Balog Violetta | 2020. március 20.

A gyakorlati képzőket a digitális munkarend értelmezése, megvalósíthatósága a szakmai gyakorlat esetében több területen is bizonytalanság elé állította.

 

Az eddig megszokott, fizikai jelenlét mellett biztosított gyakoroltatást mellőzve, egyéb megoldások alapján kell a felkészítést megvalósítani.

Ebben az új, innovatív megoldásokat igénylő feladat teljesítésében kíván az MKIK segítséget nyújtani, azzal, hogy ágazatonként létrehozzák, minden érdeklődő vállalkozás számára elérhető digitális tudástárakat!

 

A digitális tudástár tartalmi kialakításához kérjük az Önök segítségét. Amennyiben vállalkozásuk rendelkezik olyan gyakorlattal, ami a készülő digitális tudástárban segítséget nyújtana más gazdálkodó számára a gyakorlatok lebonyolításában, kérem küldje meg a balogv@nkik.hu email címre.
Várjuk a gazdálkodók "jó gyakorlatait", módszertani ajánlásait, általánosan elérhető releváns digitális tartalmak útvonalát, valamint lehetséges projektfeladatok tartalmi ajánlásait, esetleg már megvalósított feladatokat, a mérhetőség tapasztalataival!

 

A beérkezett módszertani és tartalmi javaslatok ágazatonként rendszerezésre kerülnek, és nyilvánosan elérhető lesz az Ágazati Készségtanácsok honlapján: https://akt.mkik.hu.

 

Ezzel egyidőben az MKIK elindítja ebben a témakörben a vállalkozások tudásmegosztását, tapasztalatcseréjét is elősegítő Ágazati Fórumokat.