Üdvözöljük a

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara köszöntötte Sáfián Klaudiát, az SZKTV aranyérmesét

honlapján!

-

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara köszöntötte Sáfián Klaudiát, az SZKTV aranyérmesét

Szerző: Reichardt Barbara | 2014. május 7.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében dr. Tordai Péter, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte Sáfián Klaudiát, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny aranyérmes versenyzőjét. Továbbá a kiváló teljesítményhez gratuláltak Mihályné Balázs Melinda, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára és Erdei Györgyné, szakképzési vezető. A kamara díszoklevéllel és ajándékkal ismerte el Klaudia kimagasló eredményét.

Sáfián Klaudia a Táncsics Mihály Közgazdasági, Ügyviteli, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézményének végzős kereskedő tanulója. A versenyen elért eredményes szereplése mentesíti őt a szakmai záróvizsgák letétele alól. Mint Klaudia elmondta, szeretne kereskedőként elhelyezkedni, de a munkavégzés mellet továbbtanulási szándékai is vannak: a Budapesti Gazdasági Főiskola üzleti szakoktató szakán szeretne továbbtanulni.

A versenyzővel a városi televízió készített riportot, amit hamarosan műsorra is tűznek. Jelen voltak Klaudia felkészítő tanárai, gyakorlati képzőhelyéről oktatói. Meghallgattuk Klaudia élménybeszámolóját a versenyről. Bár kevés továbbjutónk volt az idei évben, a nógrádiaknak most is, mint eddig minden évben, sikerült dobogóra állni. Ezúton is gratulálunk a kiváló teljesítményhez!