Üdvözöljük a

Indulnak az SZKTV és az OSZTV versenyek

honlapján!

-

Indulnak az SZKTV és az OSZTV versenyek

Szerző: Balog Violetta | 2021. február 1.

2021. március 1-jén indulnak a szakmai versenyek területi írásbeli előválogatói, amelyek a jelenlegi korlátozások esetleges hosszabbítása esetén sem maradnak el. Az egyes szakmákra vonatkozó időpontokat hamarosan email-ben megküldjük az érintett iskoláknak, valamint a „Válassz pályát Nógrádban” pályaorientációs Facebook oldalon is közzétesszük.

 

Az írásbeli előválogatót a koronavírus-járvány miatt kihirdetett, hatályos egészségügyi és járványügyi szabályok, valamint a hatáskörrel rendelkező intézmények által meghatározott intézkedések (pl. távolságtartás, maszk, szellőztetés, kéz fertőtlenítő biztosítása stb.) betartásával szervezi a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A versenyzőket az új székhelyen várják, amelynek címe: 3100 Salgótarján, Mártírok útja 4. (A SÁI Kodály Zoltán Tagiskolájával szemben.)

 

Az előválogatók csúszása miatt a válogatók elmaradnak. A döntők a tervek szerint az eredeti időpontban és helyszínen kerülnek megrendezésre, kivéve azokat a szakképesítéseket, amelyeknél a Hungexpo területén nem biztosítható a teljes szakmai vizsga alóli mentesség. Ez utóbbi szakképesítések döntőit várhatóan külső helyszíneken szervezik.