Üdvözöljük a

Vámfelfüggesztés és vámkontingens iránti kérelmek benyújtása

honlapján!

-

Vámfelfüggesztés és vámkontingens iránti kérelmek benyújtása

2016. augusztus 29.

A 2017. július 1-jétől érvénybe lépő új vagy módosítandó autonóm vámfelfüggesztésekre és vámkontingensekre vonatkozó iratok benyújtási rendje.

 

 

 

 

Felhívjuk a gazdálkodó szervezetek figyelmét, hogy

 

- a 2017. július 1-jétől érvénybe lépő új vagy módosítandó autonóm vámfelfüggesztésekre és vámkontingensekre vonatkozó kérelmeket legkésőbb 2016. augusztus 30-ig kell eljuttatni a Külgazdasági és Külügyminisztérium Kereskedelempolitikai és Világgazdasági Főosztálya keretében működő Vámtarifa Bizottság titkárságára, elektronikus formában.

 

-  Lehetőség van a jelenleg érvényes vámfelfüggesztésekkel, illetve vámkontingensekkel szembeni kifogások előterjesztésére is. A kifogásokat az arra rendszeresített formanyomtatványon, elektronikus formában, folyamatosan, de legkésőbb 2016. október 31-ig lehet benyújtani a Külgazdasági és Külügyminisztérium Kereskedelempolitikai és Világgazdasági Főosztálya keretében működő Vámtarifa Bizottság titkárságára.

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Kereskedelempolitikai és Világgazdasági Főosztálya keretében működő Vámtarifa Bizottság titkárságának e-mail címe: vtb.hungary@mfa.gov.hu