Üdvözöljük a

Stahl-Varianten Kft.

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2024 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18
19
2021222324
25262728293031

Stahl-Varianten Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Stahl-Varianten Kft. az utcabútorok gazdag választékát tervezte és gyártja, acél rácsszerkezetek kedvező szilárdsági adottságainak figyelembevételével.

 
A különleges alapanyag felhasználásával eddig kevésbé ismert szerkezetű és formájú közterületi műtárgyakat, kerítéseket, egyéb külső- és belsőépítészeti megoldásokat lehet megvalósítani. Egyedi elképzelések kivitelezésével csak tervezői fantázia kérdése a forma- és színgazdag, változatos közterületi alkalmazás.

 
A kerti padok tetszőleges hosszméretben és változatos egymáshoz való csatlakoztatáshoz készülhetnek. Így biztosított a hagyományos, illetve a szerkezeti adottságokból kínálkozó, körben, körívben való egymással párhuzamosan és szög alatt kapcsolódó elhelyezés.
Hasonló szerkezeti anyagok felhasználásával gyártják a különböző típusú hulladékgyűjtőket. Ezeket lehet rendelni kiemelhető és így üríthető 30 literes fémtárolóval, vagy műanyagzsákos gyűjtővel, illetve hamutartóval.

 

Gyártmányaik között megtalálhatók még a kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, a növény- és virágtárolók. A kerítéselemeket, kapukat, járórácsokat, lépcsőrendszereket nyolc-tíz féle speciális rácsszerkezetből a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével gyártják.

 

Minden gyártmányt kettős felületvédelemmel látnak el. A kész acélszerkezeteket tüzihorganyzás után porfestés technológiával tetszőleges, RAL színskála alapján választható színre festik. Az átrozsdásodás elleni védelem 6 évre szól. Az erős acél rácsszerkezetek jól ellenállnak a gyakori közterületi rongálásoknak is.