Üdvözöljük a

Sólyom Zsuzsa bonbonkészítő (MALIDOR csokoládé - desszert)

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2024 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18
19
2021222324
25262728293031

Sólyom Zsuzsa bonbonkészítő (MALIDOR csokoládé - desszert)

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

Néhány évvel ezelőtt Sólyom Zsuzsa pályát változtatott és úgy gondolta, hogy végre azzal foglalkozhat, amivel leginkább ki tudja fejezni önmagát. Csokoládékészítés közben vált nyilvánvalóvá számára, hogy a csokoládé maga a szenvedély, alázat, inspiráció, s ez a mesterség ötletei megvalósításának igazi útja.

 

Lenyűgözik a természetben rejlő ízek: minden törekvése arra irányul, hogy a csokoládén keresztül olyan élményt nyújtson, mely közelebb visz a természet szépségeinek felfedezéséhez.

 

A Venezuela, Ecuador, Ghana, Madagaszkár legkiválóbb termőterületeiről származó kakaóbabból készült Grand Cru csokoládék kizárólag nemes és tiszta alapanyagokkal kerülhetnek szimbiózisba. Számára nincs kompromisszum.

 

Ez a titkokkal övezett szakma - a magas minőségű összetevők mellett - komoly technológiai tudást igényel. Ezen a téren is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a francia Valrhona École du Grand Chocolat és a belga Csokoládé Akadémia nagyszerű mestereitől olyan képzést kapott, mellyel lehetősége nyílt arra, hogy - a hagyományokat és virtuozitást ötvözve - kialakítsa egyedi stílusát.

 

A csokoládé iránti rajongása vezette arra az elhatározásra, hogy ezt a csodálatos anyagot valamennyi desszertben szerepeltesse. Legyen az exkluzív rendezvény, esküvő vagy egyszerű ajándékozás, a csokoládé - valamilyen formában - mindenkor jelen lesz az eseményen.

 

Ízkreációi által szeretné átadni azt a felemelő élményt, amit ez az évezredes, azték eredetű finomság a maga tökéletességével okoz s válik maradandó emlékké.

 

Sólyom Zsuzsa „Édes Magyarország” bonbonválogatása elnyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elismerését, a Magyar Kézműves Remek díjat.