Üdvözöljük a

Nógrádker Zrt.

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2024 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18
19
2021222324
25262728293031

Nógrádker Zrt.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Nógrádker Zrt. 63 éve Nógrád megye egyik meghatározó kereskedelmi vállalkozása, nagyságrendje alapján a közepes vállalkozások közé tartozik. Tevékenységi köre különféle iparcikk áruk bel- és külkereskedelme.
 
A cég profilja összetett és sokrétű. Fő tevékenysége a kiskereskedelem, a térség lakossága és a vállalkozások, intézmények, önkormányzatok részére történő értékesítés. Legismertebb üzleteik a salgótarjáni Pécskő és Lakberendezési Áruház, az Adidas Márkabolt, illetve két Let’s DOIT barkács áruházuk – Salgótarjánban és Balassagyarmaton.

A társaság áruházaiban nagy választékkal várják a vásárlókat, akik találnak kézi- és gépi szerszámokat, kerti eszközöket, festéket, tisztítószert, munkaruhát, csavart vagy éppen kazánt és kandallót. Ám ezekben az üzletekben megtalálható minden, ami egy lakás berendezéséhez szükséges: gazdag bútorválaszték, konyhai gépek és eszközök, televízió, szőnyeg, függöny, ágynemű és lakásvilágítási cikkek is.


Az Adidas Márkaboltban Adidas és a Lotto sportruházati termékek, LEGO játékok és Samsonite bőröndök széles választékát kínálják.
 
A Nógrádker Zrt. nagy hangsúlyt fektet a vásárlási körülmények javítására, ezáltal korszerű bevásárlási feltételeket biztosít a térség vásárlóinak. A cég rugalmasan alkalmazkodik a vevői igényekhez: kínálatát folyamatosan bővíti, bekapcsolódott az internetes kereskedelembe, külkapcsolataikat pedig a versenyképesség javításának rendeli alá. Többféle árut importálnak Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából, s ezeket viszonteladóként értékesítik.
 
A társaság eredményes gazdálkodásában nagy szerepe van a szakképzett, felkészült, tapasztalt dolgozói kollektívának.
 
A Nógrádker Zrt. üzleti filozófiája: „Minőség, megbízhatóság, kedvező ár”