Üdvözöljük a

GINOP-1.1.2 Pénzügyi- és Vállalkozói Személetformálás (PVSZ)

honlapján!

-

GINOP-1.1.2 Pénzügyi- és Vállalkozói Személetformálás (PVSZ)

Szerző: Sréter István | 2021. december 8.

Szerezzen magabiztos pénzügyi tudást és alapozza meg vállalkozása jövőbeni sikereit velünk! A most pályázható Pénzügyi- és Vállalkozói Szemléletformálási projekt térítésmentesen, rugalmas időbeosztás mellett nyújt lehetőséget a KKV vezetők pénzügyi tudásának bővítéséhez.

a kamarai felkészülés most GINOP Plusz többletpontokat jelent az első 1500 KKV-nak!

 

GINOP-1.1.2 Pénzügyi- és Vállalkozói Személetformálás (PVSZ)

 

Szerezzen magabiztos pénzügyi tudást és alapozza meg vállalkozása jövőbeni sikereit velünk! A most pályázható Pénzügyi- és Vállalkozói Szemléletformálási projekt térítésmentesen, rugalmas időbeosztás mellett nyújt lehetőséget A PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG A STABIL KKV-K MŰKÖDÉSÉNEK EGYIK ALAPPILLÉRE! - a KKV vezetők pénzügyi tudásának bővítéséhez.

 

Kifejezetten a fejlődő mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak szól az Országos Vállalkozói Mentorprogram most pályázható, újabb alprogramja. A program célja, hogy széleskörű szakmai és gyakorlati ismereteket nyújtson a KKV-szektor számára pénzügyi, gazdasági és vállalatvezetési területeken.

 

A projekt térítésmentesen (de minimis keret terhére) vehető igénybe és legfőbb előnye ebben a bizonytalan, korlátozásokkal terhelt élethelyzetben, hogy kényelmesen, saját tempóban, otthonról elvégezhető online ismeretanyagon alapul. A tudásanyag megismerése után az első 1500 vállalkozásnak lehetősége lesz személyre szabott pénzügyi konzultáción is részt vennie.

 

Mit kap a résztvevő vállalkozás a PVSZ keretében?

A jelentkezők egy több modulból álló, rugalmas időbeosztás mellett elvégezhető e-learning alapú képzést, valamint annak teljesítése után térítésmentes személyes pénzügyi tanácsadást kapnak a programban.

Az alprogramon való részvétel többletpontokra jogosít más pályázatokon, így a GINOP Plusz–1.2.1–21 esetében is magasabb értékelés szerezhető. GINOP–1.2.8 és VEKOP–1.2.6 pályázatok esetében a programban való részvétel plusz pontokra jogosít az eredetileg visszatérítendő támogatás egy részének vissza nem térítendővé alakításához.

 

Kik pályázhatnak?

A programra a legalább egy elzárt üzleti évvel és magyarországi székhellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások és egyéni vállalkozók jelentkezhetnek.

 

Hol lehet jelentkezni?

Jelentkezni online, a www.vallalkozztudatosan.hu honlapról elérhető jelentkezési felületen keresztül lehet a vállalkozás adatai mellett a szükséges dokumentumok feltöltésével.

 

Jelen tájékoztatás nem teljes körű! Bővebb információ a projekt honlapján és az alábbi elérhetőségeken!

 

Email: pvszinfo@mkik.hu

Tel.: +36-1-211-01-29, +36-1-211-01-30

 

Az MKIK által kezelt projekt az Országos Vállalkozói Mentorprogram GINOP-1.1.2–VEKOP-17-2018-00001 azonosító számú kiemelt projektjének keretében került kiírásra.