Üdvözöljük a

Meghívó - Modern Vállalkozások Programja online esemény – A kiber tér védelme

honlapján!

-

Meghívó - Modern Vállalkozások Programja online esemény – A kiber tér védelme

Szerző: Sréter István | 2023. február 8.

Szeretettel meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – A kibertér védelme című országos, online konferenciájára, ahol az IT-biztonság egyik legfontosabb alappillére kerül górcső alá.

 

Sérülékenység, kockázat, zsarolóvírus, kibertámadás – nap mint nap találkozunk a kifejezésekkel, de vajon tényleg tisztában vagyunk a szavak mögött rejlő események súlyával? Aligha, hiszen a kiberbűnözők találékonyságával és alkalmazkodóképességével egyszeri felhasználóként, döntéshozóként felvenni a versenyt nem egyszerű, azonban nem kell információbiztonsági géniusznak lenni ahhoz, hogy a vállalkozás kikerüljön a támadók célkeresztjéből. A varázsszó? A megelőzés és a biztonságtudatosság növelése. Hiszen megelőzni a támadást még mindig olcsóbb, mint több millió forintos váltságdíjat fizetni a túszul ejtett céges adatokat vagy a támadás okozta arcvesztés kiküszöböléséért.

 

A Modern Vállalkozások Programja – A kibertér védelme online eseményén, 13:00 órától a fókusz a kiberbiztonságra és a támadások megelőzésére kerül. Előadónk, Erdei Csaba, a Infotér kiberbiztonsági szakértője nemcsak a közelmúlt eseményein keresztül példázza azt, hogy miért elengedhetetlen a megfelelő szintű IT-biztonság, hanem a biztonságtudatos működés alappilléreit is bemutatja. Mire kell figyelni, hogy elkerülhessük az anyagi veszteséggel járó kibertámadásokat, hogyan és miért kell a kockázatokat és a sérülékenységeket komolyan venni illetve mit tehetünk a saját céges IT-biztonságunk növeléséért vezetőként? Ezekre igyekszünk választ találni.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztráció: weboldalunkon

A Modern Vállalkozások Programja kizárólag olyan vállalkozások számára nyújthatja szolgáltatásait, amelyek rendelkeznek a Közép-Magyarországi régión kívüli székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel, illetve azo(ko)n legalább 1 fő foglalkoztatottal.

Amennyiben a vállalkozás székhelye a Közép-magyarországi régióban található, de rendelkezik attól eltérő régióban fiókteleppel, kérjük adja meg azt a regisztrációs űrlapon.