Üdvözöljük a

Tájékoztatás MVP segélyvonal

honlapján!

-

Tájékoztatás MVP segélyvonal

2020. április 24.

Tisztelt Partnerünk,

engedje meg, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programjának tanácsadójaként, a kialakult helyzetben történő, a programot érintő változásokról informáljam Önt.

A Program szolgáltatásait maradéktalanul igyekeztünk átmenteni az online térbe, így a tanácsadói tevékenységet is, melyet a személyes ügyfélkapcsolatok mellőzésével és néhány egyéb szabály megtartása mellett, a veszélyhelyzet alatt is folyamatosan végzünk.

 

Ennek érdekében továbbá:

  1. digitális segélyvonalat alakítottunk ki a bajba jutott vállalkozások számára, ahol kollégáimmal készséggel állunk rendelkezésre, a megszokottól eltérően leginkább alapvető informatikai problémák tekintetében. Fontos, hogy a segélyvonallal – némileg feloldva a szokványos pályázati korlátokat – minden bejelentkezőn segíteni próbálunk. Nem cél összetett, költséges vállalati rendszerek kiajánlása, pusztán a segítségnyújtás a pandémiás helyzetet jellemző, legapróbb informatikai problémában is. A szolgáltatás itt érhető el: https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/digitalis_segelyvonal.html;
  2. a válságidőszakban különösen releváns és értékes, digitális témákkal foglalkozik a nemrég indult blogunk is;
  3. a személyes jelenlétet igénylő események szüneteltetése okán kiürült rendezvénynaptárunk, jelenleg díjmentesen elérhető, online képzéseknek, kurzusoknak ad otthont;
  4. ezen kívül a kialakult helyzethez kapcsolódóan egy, a digitális tevékenységeket segítő, díjmentes felajánlásokat tartalmazó katalógust is életre hívtunk az 1. pontban megjelölt aloldalon, ahová folyamatosan várjuk az IT szektor szereplőinek „donációit”, így akár a helyben tevékenykedő, megbízható vállalkozásokét is.

 

Elérhetőségeimen készséggel állok rendelkezésre a jövőben is.
Telefonszám: +36709476600
E-mail cím: hajdara.gabor@ginop-mkik.hu