Üdvözöljük a

Anglia

honlapján!

-

Anglia

2013. július 26.

Résztvevő partner: Stratford- upon- Avon College

 

2013.04.22-26

 

A Stradford upon Avon szakképző iskolában igen változatos irányú képzés folyik, még egyetemi szinten is, többek között a turizmus - vendéglátás, és a művészeti szakirányok a legnépszerűbbek. Mindezen képzések színvonalát megtapasztalhattuk az iskola saját éttermében a tanulók által készített vacsora és ebéd elfogyasztása közben, valamint a táncművészeti szakos, elsőéves tanulók vizsgájának megtekintésével.

 

Az iskola igen nagy gondot fordít a tanulók egyéni szükségleteinek figyelembevételére, tehetségük kiaknázására, illetve amennyiben szükséges, a speciális segítségnyújtásra.

 

Mindannyian kipróbálhattuk azt a tanulási stílust és attitűdöt vizsgáló szoftvert, ami kitöltése után, kiváló értékelést ad a tanuló észlelési, tanulási sajátosságairól, és egyén, valamint a tanár számára is útmutatót ad az egyéni fejlesztéshez.

 

Bemutathattuk és elemezhettük azokat az álláskeresési technikákat szemléltető tananyagokat, amelyeket a különböző partnerországok tanárai a - projekt céljának megfelelően - az egyéni tanulási stílusokra  (virtuális, auditív, multiszenzoros, kinesztetikus) dolgoztak ki.

Csatolt állományok: