Üdvözöljük a

Axamo Kft.

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2024 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18
19
2021222324
25262728293031

Axamo Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

Az Axamo Kft. – amely Kazáron kötött alapanyagú sport és szabadidőruhákat gyárt – immár közel ötvenéves (48) éves múltra tekint vissza.

A cég rendelkezik szabászattal, varrodai résszel és egy hímző részleggel is. Ez utóbbiban készülnek a község és a környező települések címerei és logói.  Pántvágó készülékeikkel garantált egyenletes szélességű pántok készítését, leszabását vállalják. Mintaboltjukban a gyermek és felnőtt sport-és szabadidő ruhák mellett, női blúzok, köntösök, sportegyesületeknek rendelésre sportmezek árusítása történik.

Kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a molett testalkatúak részére előnyös, sportos öltözékek készüljenek, ehhez egyedi megrendelést is vállalnak. Biztosítják továbbá társaságok, egyesületek, valamint települések logóinak, címerének tervezését, elkészítését, tetszés szerint különböző textíliákra, zászlókra, ruhaneműre való hímzését. Két német partnernek szállítanak, mintaboltjukban a saját termékeiket forgalmazzák.

Jelenleg 112 fő az alkalmazottak száma, és 11 szerződött tanulójuk van, akik a foglalkoztatottak közé sorolhatók. A szakmát helyben gyakorolják, 2015-ben végeznek és mindenkinek tudnak munkát biztosítani.

Fejlesztési terveik között a terítékrajz készítés helybeni végzését szeretnék megvalósítani. A díszítést szeretnék kiegészíteni egy textilnyomóval.

Megváltozott munkaképességűeket is foglalkoztatnak és elképzelhető, hogy képességüknek megfelelően más tevékenységet is elkezdenek. A munka területén bővítési lehetőséggel büszkélkedhetnek, hiszen akkora a kereslet, hogy akár további 50 főt is lehetne foglalkoztatni.

Az Axamo Kft. által forgalmazott termékek: kabát, mellény, férfi- és női szabadidő ruha, gyermek szabadidő ruha, pulóver, póló, short, köntös, hálóing, pizsama, sportmezek, teniszing.