Üdvözöljük a

Tarján Acél Kft.

honlapján!

-

Tarján Acél Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A társaság 1999-ben alakult salgótarjáni székhellyel, és a kezdetben huzal, majd huzaltermékek forgalmazásával foglalkozott.

 
Az évek során fokozatosan nőtt a vadvédelmi kerítések értékesítése, melyet importból szereztek be. A 2007 és 2010 között vásárolt két vadháló-gyártó gépen készítik a SALGÓ márkanevű vadhálót, így a megnövekedett vadháló értékesítésüket 100 %-ban saját gyártásból fedezik.

 
A Salgó vadhálót horganyzott huzalból 60 cm és 2,5 m közötti magasságban 2,0 – 2,2 és 2,5 mm-es huzalvastagsággal és az igényekhez igazodó huzalkiosztással és huzalminőséggel gyártják.
 
A Tarján Acél Kft. több mint 10 éve foglalkozik szőlő és gyümölcs támrendszer forgalmazásával, egyes elemeinek a gyártásával is. Termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi és gazdaságossági elvárásoknak. Ennek garanciája a bevált, ismert világmárkák alkalmazása, így a „Bezinal” szőlőhuzal, a „Gripple” huzalösszekötő-feszítő rendszer, a „Vitipro” növekedési henger, fém-, hullámosított fém szőlőkaró, rögzítő kapcsok, szegek, végoszlop lehorganyzó csigák, villanypásztor huzalok. 2014 év elejétől gyártják Salgó márkanévvel a szőlő és gyümölcs támrendszerhez fém sor-és végoszlopokat illetve kerítés oszloprendszert.

 
A Tarján Acél Kft. nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre. Beruházásaik eredményeképpen rendszeresen új termékekkel jelennek meg a piacon.

 
A vevői igényekhez igazodva saját járművekkel szállítják termékeiket az egész ország területére.