Aktuális
- Új tájékoztató külföldi tanulók szakképzési munkaszerződéséről
- Gasztronómia, kereskedelem és inspiráció – Erasmus+ szakmai út a Garda tónál
- AI a gyakorlatban: vállalkozóknak tartottak mesterséges intelligencia workshopot Salgótarjánban
- A megfelelő céges kultúra kialakításáról tartott előadást Dr. Mihók Krisztina Balassagyarmaton
- Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara - szakmai utak szervezésére Németországba
Országos rendezvénynaptár
<< | 2025 Június | >> | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Hé | Ke | Sze | Csü | Pé | Szo | Va |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
Modern Vállalkozások Programja
- IT biztonság - Adataink és számítógépeink védelme
- E-közigazgatás - Ügyintézés gyorsan, egyszerűen
- Online marketing - Hírlevelek, honlap – online marketing ötletek és praktikák
- Online marketing 2.- Hogyan lesz vállalatunk megtalálható az interneten?
- A „dolgok internete” - okos kütyük tárháza
- Digitális üzleti modellek - „Svájci bicska” a vevők pénzéhez
- Időmenedzsment
- Profit helyett papírokat termel? Van megoldás! Digitális dokumentumkezelés
- Az online fizetés lehetőségei
- Marketing a közösségi médiában
- Hírlevelek, honlap – online marketing ötletek és praktikák
- MVP digitális fogalomtár
Gabonás Pékség Kft.
A Gabonás Pékség Sütőipari Korlátolt Felelősségű Társaság a Nógrád Gabona Kereskedelmi és Malomipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság jogutódjaként 2007. augusztusában jött létre. A társaság székhelye Balassagyarmaton található, fő tevékenységük kenyér és friss tésztafélék gyártása.
Sütőipari technológiai gépsoraik (lisztsiló, dagasztógépek, kifli és zsemle gépek, kemencék, kelesztő berendezések) megfelelnek a mai kor követelményeinek, amelyek korszerű léglazításos, lisztsilós tárolású alapanyag-rendszerrel vannak kiegészítve. Ezekkel az eszközökkel, jó minőségű termékeket állítanak elő a kenyérféléktől a különféle pékárukig.
Süteményeik nagy része eltér a megszokott süteményféleségektől. A táplálkozási szokások változását követve több, az egészséges életmódot szolgáló terméket is gyártanak.
Piaci jelenlétüket folyamatos termékfejlesztéssel biztosítják. Üzemük gyártó részlegén főképpen szakmunkásokat alkalmaznak. Ezáltal garantált a technológiai szabályok szerinti termelés, hiszen a piacon fontos, hogy a termékek folyamatosan jó minőségben kerüljenek a polcokra.
Főbb beszállítási területüket a Balassagyarmat térségében lévő üzletek, közintézmények, büfék és iskolabüfék jelentik. Kapacitásuk nagy, ezért folyamatosan keresik az új piaci lehetőségeket. A pékségben nem csak saját termékeiket gyártják: vevői igény esetén a vevő által kitalált terméket is elkészítik és annak szállítását is vállalják.
Szeretnék szaküzleteik és a társaságnál készült termékeket árusító üzletek számát is növelni.
KÖTELEZŐ KAMARAI REGISZTRÁCIÓ !
- KÖZLEMÉNY!
- Tájékoztató
- ONLINE REGISZTRÁCIÓ, REGISZTRÁCIÓS ADATOK MÓDOSÍTÁSA
- Regisztrációs adatlap
- Kitöltési útmutató az adatlaphoz
- Telephely pótlap
- Regisztrált vállalkozások ADATBÁZISA
- Kamarai pályázat- és rendezvényfigyelő rendszer
- MKIK Piactér
- Módosult a kamarai törvény – 2014. január 1-jével
- Jogszabályfigyelő
- Vásárnaptár
Erasmus+ mobilitás
- „Tanuljunk egymástól, hasznosítsuk mások eredményeit is” (2021-1-HU01-KA122-VET-000017897)
- „Tanuljunk egymástól, hasznosítsuk mások eredményeit is II.” (2023-1-HU01-KA122-VET-000125983)
- „Turizmus, vendéglátás és kereskedelem vizsgálata Olaszországban – amit a könyvek sem tanítanak” (2024-1-HU01-KA122-VET-000234122)