Üdvözöljük a

Gabonás Pékség Kft.

honlapján!

-

Gabonás Pékség Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Gabonás Pékség Sütőipari Korlátolt Felelősségű Társaság a Nógrád Gabona Kereskedelmi és Malomipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság jogutódjaként 2007. augusztusában jött létre. A társaság székhelye Balassagyarmaton található, fő tevékenységük kenyér és friss tésztafélék gyártása.
 
Sütőipari technológiai gépsoraik (lisztsiló, dagasztógépek, kifli és zsemle gépek, kemencék, kelesztő berendezések) megfelelnek a mai kor követelményeinek, amelyek korszerű léglazításos, lisztsilós tárolású alapanyag-rendszerrel vannak kiegészítve. Ezekkel az eszközökkel, jó minőségű termékeket állítanak elő a kenyérféléktől a különféle pékárukig.
Süteményeik nagy része eltér a megszokott süteményféleségektől. A táplálkozási szokások változását követve több, az egészséges életmódot szolgáló terméket is gyártanak.

 

Piaci jelenlétüket folyamatos termékfejlesztéssel biztosítják. Üzemük gyártó részlegén főképpen szakmunkásokat alkalmaznak. Ezáltal garantált a technológiai szabályok szerinti termelés, hiszen a piacon fontos, hogy a termékek folyamatosan jó minőségben kerüljenek a polcokra.


Főbb beszállítási területüket a Balassagyarmat térségében lévő üzletek, közintézmények, büfék és iskolabüfék jelentik. Kapacitásuk nagy, ezért folyamatosan keresik az új piaci lehetőségeket. A pékségben nem csak saját termékeiket gyártják: vevői igény esetén a vevő által kitalált terméket is elkészítik és annak szállítását is vállalják.

 

Szeretnék szaküzleteik és a társaságnál készült termékeket árusító üzletek számát is növelni.