Üdvözöljük a

PROFILPLAST Műanyagtermék Gyártó Kft.

honlapján!

-

PROFILPLAST Műanyagtermék Gyártó Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

A PROFILPLAST Műanyagtermék Gyártó Kft. 1989-ben alakult meg. A svájci APU AG 100%-os tulajdonú leányvállalata.
 
A Ludányhalászi központú cég meghatározó szereplője a hazai építőipari és ipari felhasználású műanyag és fém kiegészítő profilok gyártásának és forgalmazásának. Termékeik elérhetőségét saját terítőautóik, valamint az egész országra kiterjedő értékesítési rendszerük teszi lehetővé. Exportpiacaik közé tartozik Németország, Románia, Szlovákia, Bulgária, Ausztria, Szerbia és Horvátország.
 
A társaság célja a kiváló minőségű, partnereik minden igényét kielégítő termékválaszték, és szolgáltatás biztosítása, valamint partnereik és kollégáik megelégedettsége mellett piaci pozíciójuk erősítése.
 
E cél elérése érdekében kiválóan alkalmazzák a több mint 50 éve műanyag építőipari és technikai profilokat gyártó testvérvállalat, valamint a már 25 évre visszanyúló saját tapasztalatait és technológiáját. Ezen tapasztalatokat használja fel a széles választékban elérhető kemény és lágy speciális ipari és technikai felhasználású profilok tervezésére, fejlesztésére, gyártására.
 
Küldetésük az elégedett vásárló, melynek érdekében kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a vevőkkel történő személyes és folyamatos kapcsolattartásnak, termékválasztékuk folyamatos fejlesztésének és bővítésének.