Üdvözöljük a

Vipker Kft.

honlapján!

-

Vipker Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Vipker Kft. jogutódja a Vipker Bt.-nek, amely 1991-ben kisvállalkozásként kezdte tevékenységét. A cég ma közepes és nagysorozatú fémipari félkész termékek és fémtömegcikkek gyártásával foglalkozó innovatív vállalkozás, amely igazodva a piaci helyzethez, „Beszállítói kapcsolati rendszerben” végzi tevékenységét. A társaság Mátraszőlősön egy 500 négyzetméteres gyártóterületen 20 – 25 fő foglalkoztatását biztosítja.

 

Tevékenységük során folyamatosan építkezve újabb és újabb nagy cégekkel kerültek munkakapcsolatba, 2005-ben pedig az EU technológia felzárkóztatási célra meghirdetett kedvező kamatozású hiteléből újabb beruházásokat valósítottak meg: nagy kapacitású környezetkímélő, hatékony elektrosztatikus porszóró berendezést és technológiát, valamint megmunkáló gépeket vásároltak. Technológiájuk lehetővé teszi a pontos, megbízható munkavégzést. A hidegalakítástól a forgácsoláson, hegesztésen, lakatosipari tevékenységen át a felületkezelésig állnak partnereik rendelkezésére. A megrendelőik részére a szállítás egységrakományban, csomagolva 2 tonna teherbírású tehergépjárművel történik.

 
Kapcsolatrendszerük széleskörű. Partnereik között tüzeléstechnikai cégek, mezőgazdasági vállalkozások, gépgyártó vállalatok, autóipari kiegészítőket gyártó vállalkozások találhatók, de gyártottak már kórháztechnológiai eszközöket, csapadékvíz rendszereket, lámpabúrákat is.
Nógrád megye és az Észak-magyarországi Régió közép- és nagyvállalkozásainak jelentős része is partnereik között szerepel.