Üdvözöljük a

Ipoly Cipőgyár Kft.

honlapján!

-

Ipoly Cipőgyár Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

Az Ipoly Cipőgyár Kft. központi telephelye Balassagyarmaton működik. A cég jogelődje 1954-ben alakult, fő profilja a kezdetektől fogva a lábbeli gyártás. 1993. év végéig állami vállalatként tevékenykedtek, majd 1994. január 1-jétől százszázalékos állami tulajdonú gazdasági társaságként vannak jelen a piacon. Jelenleg a vállalkozás termékszerkezetét, nagyságrendjét, tulajdonformáját egységben tekintve piacvezető a magyar cipőiparban.
 
Az Ipoly Cipőgyár Kft. 1997-től az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint dolgozik,
2012-ben pedig teljesítette az AQAP 2120 követelményeinek megfelelő katonai minőségirányítási rendszer auditját is.

 
A társaságnál döntően korszerű poliuretán direktfröccsöntött technológiával gyártott munkavédelmi, egyen- és forma lábbelik készülnek. A termékskálán találhatók ragasztott eljárással előállított klumpák, vászoncipők és speciális papucsok. A modellek döntő része munkavédelmi előírások szerinti minősítéssel rendelkezik. A több mint 70 féle termék között acél orrmerevítős, acél talplemezes, áramütés ellen védő és ESD termékcsalád is szerepel. Új tevékenységként indult a cégnél a munkavédelmi kesztyű gyártása és az egyszerűbb bőrdíszmű készítés.

 
Az Ipoly Cipőgyár Kft. több mint félszáz, rendszeres, számottevő forgalmat biztosító üzleti partnerrel áll kapcsolatban. A társaság jelen van a piacon a poliuretán – gumi talpszerkezetű direktfröccsöntött technológiával készülő magas minőségű modellekkel is.
A cég az üzleti életben kiszámítható és hosszú távra tekintő partneri kapcsolatokra törekszik. A lehetőségek és kölcsönös gazdasági előnyök alapul vételével a kft. teljesen nyitott, hosszú távú és korrekt együttműködést kínál partnereinek.