Üdvözöljük a

Kamarai díjak

honlapján!

-

Kamarai díjak

2010. szeptember 9.

 A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége a megye gazdasági fejlődéséért és a szakképzettségi szint emeléséért kifejtett kiemelkedő munkát végzők számára kitüntetéseket alapított.

 

A „PALÓCFÖLD GAZDASÁGÁÉRT” elismerést annak a Nógrád megyében tevékenykedő vállalkozásnak, vállalkozónak, magánszemélynek, vagy szervezetnek adományozza, aki szakmai munkájával, szűkebb környezete és a megye gazdasági felemelkedéséért, fejlődéséért aktívan tevékenykedett, valamint példamutató szakmai munkájának, a közösségért végzett tevékenységének köszönhetően környezetében köztiszteletnek örvend.

 

A NÓGRÁD MEGYEI SZAKKÉPZÉSÉÉRT” elismerés annak a vállalkozásnak, szervezetnek, magánszemélynek ítélhető oda, aki kiemelkedő tevékenységet végzett a kamara szakképzési feladatainak magas szintű megvalósításában, ezáltal jelentősen segítette a megye gazdasághoz igazodó szakképzési struktúra kialakítását.

 

A kitüntetés Bobály Attila szobrászművész kisplasztikája. Megjelenésében bronz ötvözetből készült stilizált növény, amely jelképezi a feltörekvő életerőt, a növekedést, a fejlődést. Virágjában Nógrád megye körvonala jelenik meg. Talapzatán a kitüntetés és adományozójának neve, az adományozás évével látható.

A kitüntetésre bárki javaslatot tehet a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és a kamarai irodában megtalálható formanyomtatványon.

Az elismerés jelöltjeire a kistérségek egy-egy képviselőjéből álló bizottság sorrend felállításával tesz javaslatot a kamara elnökségének. A kitüntetések odaítéléséről az elnökség dönt.