Üdvözöljük a

Fa-Héj Kft.

honlapján!

-

Fa-Héj Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A salgótarjáni székhelyű vállalkozás 1992 óta foglalkozik faipari tevékenységgel. Kezdetekben a faipar szinte minden területén kínáltak megoldásokat megrendelőik részére.

 

Évről évre folyamatosan fejlesztik gépparkjukat és a technológiájukat, hogy termékeik mindenben megfeleljenek a kor követelményének és a vevők igényeinek. A növekvő kereslet és a bővülés eredményeként 1998-ban társasági formát változtattak: megalakult a Fa-Héj Faipari és Kereskedelmi Kft.
 
Tevékenységük vállalkozások és magánszemélyek megrendeléseiből tevődik össze. Az általuk gyártott termékeket igény szerint országon belül – de akár külföldre is - bárhová elszállítják, és azokat, ha szükséges, helyszínen beépítik. Partnereik széles körből kerülnek ki. Például közintézmények, műemlék épületek, borospincék, bútorgyártó cégek egyaránt szerepelnek közöttük.
 
A Fa-Héj Kft. 1999-ben költözött 6000 négyzetméteres, jelenlegi telephelyére, és ebben az évben került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány.

Jelenleg kárpitozott ülőbútorokhoz favázszerkezeteket, egyedi bútorokat, ablakokat, ajtókat gyártanak, s ehhez alakították ki mai technológiai rendszerüket illetve folyamatosan fejlesztik azt, hogy minden egyedi igényt ki tudjanak szolgálni. A termelés során a legkorszerűbb anyagokat használják.
 
A cégnél jelenleg 14 fő dolgozik. A társaság profiljából adódóan nagy hangsúlyt fektet az asztalos szakma szeretetének, hagyományainak, értékeinek megőrzésére, s ennek megfelelően gyakorlati képzést biztosít a cég tanulók részére.
 
Elhivatottságukat, minőségi munkájukat, már számos országos lap elismerte, és termékeiket bemutatta. Weboldaluk nemrégiben készült el, melyen pár termék megtekinthető, a www.fa-hej.hu címen.