Üdvözöljük a

Orchidea Cukrászda

honlapján!

-

Orchidea Cukrászda

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

Balassagyarmaton a Jagyutt Cukrászat által kiszolgált Orchidea Cukrászda gyökerei az 1950-es évekig nyúlnak vissza. Jelenleg harmadik generációs cukrászdakánt végzik a kézműves cukrásztermékek készítését, és értékesítését.
 
A vállalkozás vezetője Jagyutt Péter. A tulajdonos szaktanári tapasztalatait, hazai és külföldi versenyeken való részvételeit, külföldi előadói körutakon szerzett ismereteit is hasznosítja a mindennapi munkában.
 
A megváltozott életritmusú világban e szakma magas szintű művelői teremthetik meg azokat a szigeteket, amelyek ötvözhetik a kávéházak régi hangulatát, a mai kor emberének nosztalgia iránti igényét, és egyben magas szintű kulináris élvezetet kínálnak. Cukrászdáikban lépést tartanak a világgal, figyelembe veszik az étkezési szokások megváltozását.
 
Napjainkra kialakult egy olyan fogyasztói törzsközönségük, amelynek társas rendezvényeit akár 100 kilométeres távolságban is kiszolgálják. Viszonteladóink vannak Szlovákiában, és már Budapesten is.

A cukrászda termékei több helyen is megvásárolhatók a térségben. Kapacitásuk lehetővé teszi, hogy újabb üzleti partnerekkel is felvegyék a kapcsolatot.