Aktuális
- Új tájékoztató külföldi tanulók szakképzési munkaszerződéséről
- Gasztronómia, kereskedelem és inspiráció – Erasmus+ szakmai út a Garda tónál
- AI a gyakorlatban: vállalkozóknak tartottak mesterséges intelligencia workshopot Salgótarjánban
- A megfelelő céges kultúra kialakításáról tartott előadást Dr. Mihók Krisztina Balassagyarmaton
- Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara - szakmai utak szervezésére Németországba
Országos rendezvénynaptár
<< | 2025 Június | >> | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Hé | Ke | Sze | Csü | Pé | Szo | Va |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
Modern Vállalkozások Programja
- IT biztonság - Adataink és számítógépeink védelme
- E-közigazgatás - Ügyintézés gyorsan, egyszerűen
- Online marketing - Hírlevelek, honlap – online marketing ötletek és praktikák
- Online marketing 2.- Hogyan lesz vállalatunk megtalálható az interneten?
- A „dolgok internete” - okos kütyük tárháza
- Digitális üzleti modellek - „Svájci bicska” a vevők pénzéhez
- Időmenedzsment
- Profit helyett papírokat termel? Van megoldás! Digitális dokumentumkezelés
- Az online fizetés lehetőségei
- Marketing a közösségi médiában
- Hírlevelek, honlap – online marketing ötletek és praktikák
- MVP digitális fogalomtár
Orchidea Cukrászda
Balassagyarmaton a Jagyutt Cukrászat által kiszolgált Orchidea Cukrászda gyökerei az 1950-es évekig nyúlnak vissza. Jelenleg harmadik generációs cukrászdakánt végzik a kézműves cukrásztermékek készítését, és értékesítését.
A vállalkozás vezetője Jagyutt Péter. A tulajdonos szaktanári tapasztalatait, hazai és külföldi versenyeken való részvételeit, külföldi előadói körutakon szerzett ismereteit is hasznosítja a mindennapi munkában.
A megváltozott életritmusú világban e szakma magas szintű művelői teremthetik meg azokat a szigeteket, amelyek ötvözhetik a kávéházak régi hangulatát, a mai kor emberének nosztalgia iránti igényét, és egyben magas szintű kulináris élvezetet kínálnak. Cukrászdáikban lépést tartanak a világgal, figyelembe veszik az étkezési szokások megváltozását.
Napjainkra kialakult egy olyan fogyasztói törzsközönségük, amelynek társas rendezvényeit akár 100 kilométeres távolságban is kiszolgálják. Viszonteladóink vannak Szlovákiában, és már Budapesten is.
A cukrászda termékei több helyen is megvásárolhatók a térségben. Kapacitásuk lehetővé teszi, hogy újabb üzleti partnerekkel is felvegyék a kapcsolatot.
KÖTELEZŐ KAMARAI REGISZTRÁCIÓ !
- KÖZLEMÉNY!
- Tájékoztató
- ONLINE REGISZTRÁCIÓ, REGISZTRÁCIÓS ADATOK MÓDOSÍTÁSA
- Regisztrációs adatlap
- Kitöltési útmutató az adatlaphoz
- Telephely pótlap
- Regisztrált vállalkozások ADATBÁZISA
- Kamarai pályázat- és rendezvényfigyelő rendszer
- MKIK Piactér
- Módosult a kamarai törvény – 2014. január 1-jével
- Jogszabályfigyelő
- Vásárnaptár
Erasmus+ mobilitás
- „Tanuljunk egymástól, hasznosítsuk mások eredményeit is” (2021-1-HU01-KA122-VET-000017897)
- „Tanuljunk egymástól, hasznosítsuk mások eredményeit is II.” (2023-1-HU01-KA122-VET-000125983)
- „Turizmus, vendéglátás és kereskedelem vizsgálata Olaszországban – amit a könyvek sem tanítanak” (2024-1-HU01-KA122-VET-000234122)