Üdvözöljük a

Fabogár Kft.

honlapján!

-

Fabogár Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Bognár-család vállalkozása több évtizedes szakmai múltra tekint vissza, így az apáról fiúra szálló elhivatottsággal napjainkban már a harmadik generáció büszkélkedhet. A cég esztergált fatermékek sorozatgyártására szakosodott: bármilyen esztergált faterméket legyártanak a megrendelő által elképzelt terv vagy minta alapján.

 

A Fabogár Kft. 1993-ben kezdte meg működését Pásztón. Eleinte esztergált fatermékek gyártásával foglalkoztak, majd a növekvő megrendelések hatására bővítették tevékenységi körüket. Ma a nyílászárók mellett belsőépítészeti berendezések készítésével is foglalkoznak, és komplex szolgáltatást nyújtanak a felméréstől a tervezésen át a felületkezelést is magában foglaló gyártáson keresztül a helyszínre történő szállítás-beszerelés folyamatáig.

 

Asztalosipari csapatuk olyan fiatal szakemberekből áll, akik több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, és egyedi ötleteikkel hozzájárulnak az igényes, tetszetős, praktikus, de mégis egyedi termékek előállításához. A magas szakmai végzettség, a folyamatos minőségellenőrzés, az alapanyagok gondos kiválasztása és a partnereikkel való szoros kapcsolattartás évtizedek óta garanciát jelent a Fabogár Kft. elismertségére.