Üdvözöljük a

Revi Kft.

honlapján!

-

Revi Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A társaság jogelődje 1977-től jól működő kisüzemként tevékenykedett. 1991-ben ebből alakult meg magántőkével a Revi Ipari és Kereskedelmi Kft. A cég megalapítása után  új ipari területet vásároltak, ahol lehetőség nyílott nagyobb géppark működtetésére, az üzem fejlesztésére. A társaság lakatos- és forgácsoló-részlegében átlagosan negyvenen dolgoznak. A cég rendelkezik ISO 9001, és ISO 38-34 TÜV minősítésekkel.

 

A Revi Kft. fő profilja szerszámgépek, megmunkáló központok kiegészítő elemeinek gyártása; teleszkópos szánvédő burkolatok és rolós szánvédő burkolatok gyártása; hidraulikai és egyéb tartályok, valamint tartozékaik, illetve orvosi műszeripari termékek burkolatainak gyártása és erdőfeldolgozó gépek részegységeinek készítése.

 

A cég ezek mellett foglalkozik vasszerkezeti- és lemezlakatos munkákkal, lézervágással, CNC láng- és plazmavágással, AWI-, CO2-, ív-, láng-, és ponthegesztéssel, CNC és manuális fémforgácsolással.

 

A vállalkozás megrendelőinek köre nagyobb részben külföldi, kisebb részben hazai partner.
Belföldi vevőik köre visszatérő. Két legjelentősebb külhoni üzleti kapcsolatuk keretében Ausztriába erdőfeldolgozó gépek részegységeit, míg Svájcba szerszámgép-alkatrészeket szállítanak.