Üdvözöljük a

Bátonyterenyei Ipari Park

honlapján!

-

Bátonyterenyei Ipari Park

2017. október 25.

A Bátonyterenyei Ipari Park letelepedési, befektetési és beszállítói lehetőséget kínál kis- és középvállalkozások számára, a 21-es út mentén, nagyvárosok közelében. A park termelő és szolgáltató központ, több mint 11 ha-on fekszik, attraktív logisztikai és ideális természeti környezetben. Kedvező feltételekkel, terület árakkal és potenciális helyi munkaerővel biztosít versenyképes üzleti lehetőségeket.

 

A jó földrajzi elhelyezkedés, az átlátható szabály- és feltételrendszerek, illetve az infrastruktúra mind szerepet játszik abban, hogy a folyamatosan bővül a Bátonyterenyei Ipari Parkban lévő vállalkozások köre.

 

Betelepült cégek

 

KGF HUNGARY KFT.
Tevékenység: gumihulladék hasznosító pirolízis üzem

 

TRP-TERENYE KFT.
Tevékenység: biohulladék hasznosítás

 

SINIA KFT.

Tevékenység: bútorgyártás

 

F3R-TECHNOLÓGIA ACÉLSZERKEZETGYÁRTÓ KFT.

Tevékenység: Spinkler Csőgyár

 

ALUKOV HUNGÁRIA KFT.

Tevékenység: medencefedés gyártás

 

Az ipari park több mint 3 hektárnyi még szabad területe jó lehetőséget kínál a régió azon kis- és középvállalkozásai számára is, akik a fejlődés és versenyképesség irányát a minőségi munkakörülmények és európai színvonalú termelés megteremtésének irányában látják.

 

További információk a  http://bipark.hu   honlapon találhatóak, illetve kollégáinkkal személyesen is készséggel állunk rendelkezésükre.

Kapcsolat: Koller Péter, Telefon: +36-20-325-1942

 

 

 

Csatolt állományok: