Üdvözöljük a

New-Profipack Kft.

honlapján!

-

New-Profipack Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A szécsényi New-Profipack Csomagológépgyártó Kft. 1995-ben alakult meg.A négy tulajdonos magánszemély gazdag szakmai tapasztalatával, hozzáértésével, a cégnél kifejlesztett gépek minőségével, megbízhatóságával méltán szerzett jó hírt és elismertséget a hazai és nemzetközi piacokon. Közel húsz esztendő távlatából azért is jelentős mindez, mert a hozzájuk hasonló nagyságrendű és profilú magyarországi vállalkozások közül sokan állandó műszaki-fejlesztési és eladási problémákkal küzdenek, a legrosszabb esetben megszűnnek, ráadásul erősödött a külföldi konkurencia.

 

A társaság gépei Magyarország szinte minden szegletében és a kontinens szinte valamennyi országában fellelhetők – partnereik legnagyobb megelégedésére.

 

A csomagolástechnika területén a vállalkozás gyártó kapacitását a következő területeken kínálja: övező zsugorfóliás gyűjtőcsomagolás, különböző típusú előrendezőkkel, tálcás vagy tálca nélküli csomagoláshoz automata kiszerelő vonalakba, vagy önállóan telepítve; tömlőtasakos töltőgépek szemcsés-, porszerű anyagok töltésére; különböző csomagológépek javítása, felújítása, átalakítása egyedi igények szerint.

 

Munkájuk, gépeik európai színvonalú minőségére garancia az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerük, de tevékenységük értékmérője a fennállásuk során elnyert regionális minőségi díj is. Üzletpolitikájuk a szakértelemre és a megbízhatóságra épül.