Üdvözöljük a

Dar-Span Kft.

honlapján!

-

Dar-Span Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

Da-Ronco Zoltán egyéni vállalkozóként 1991-ben kezdte bútoripari alap- és segédanyagok forgalmazását, majd ennek fejlesztésére 1996-ban családi vállalkozásként alapította meg a Dar-Span Kft.-t.


A cég folyamatos technológiai fejlesztései, valamint beszállítóinak magas szintű minőségbiztosítási rendszere garantálják az általuk kínált termékek – a hazai bútorgyártás alapanyag- és bútorszerelvény-kínálatának teljes választéka – minőségét. Bútorlapok, bútorszerelvények, bútoripari lap- és lemezáruk, illetve több más, az asztalosipar számára nélkülözhetetlen kiegészítő termék és szolgáltatás áll a vásárlók rendelkezésére.

Munkatársaik nagy szaktudással, több éves tapasztalattal rendelkeznek és praktikus ötleteikkel támogatják a megrendelők elképzeléseit. A forgalmazás területileg kiterjed Nógrád megye déli és keleti részére, Heves megyében pedig Hatvan város vonzáskörzetére. A kft. több regionális szakmai kiállításon mutatta be tevékenységét, szolgáltatásait és forgalmazott termékeit.
 
A társaság három üzletének – Pásztón, Hatvanban és Salgótarjánban – bemutatótermeiben kész bútorokon is megtekinthetők a Dar-Span Kft. által forgalmazott termékek.