Üdvözöljük a

BIOMED Kft.

honlapján!

-

BIOMED Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező BIOMED Kft. jogelődje a BIOMED Bt. 1991-ben kezdte meg működését. A kezdetekben gyógynövény-termesztéssel és feldolgozással foglalkozó vállalkozás 2000-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult. Ekkortól a főtevékenység megváltozott; gyógynövény-kivonatokat és illóolajokat tartalmazó krémek, masszázsolajok és étrend-kiegészítő termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása lett. A BIOMED Kft. fő célja megbízhatóan, egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártása és értékesítése kedvező árak alkalmazása mellett, az egészségmegőrzés érdekében. A termékkínálat folyamatosan bővül, jelenleg 23 termék található a gyógyszertárak, gyógynövény-szaküzletek és drogériák polcain. Az értékesített termékek száma mára elérte az évi egymillió darabot.

 

A vállalat üzemei a Nógrád megyei Egyházasdengeleg községben találhatóak. A kozmetikai gyártó üzem MSZ EN ISO 22716:2008 szerint igazolt helyes gyártási gyakorlatnak (GMP) megfelelően működik, az étrend-kiegészítő üzem HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik. Az étrend-kiegészítő termékek közül a Biomed Vadgesztenye tabletta kiérdemelte a MÉKISZ Tanúsított Minőség védjegyet. A társaság nagy figyelmet fordít a tiszta és egészséges környezetre, a természeti erőforrásokkal való tudatos, takarékos gazdálkodásra, és a társadalmi szerepvállalásra, kiemelten sport és egészségmegőrzés területén.

 

A gazdasági társaság munkatársai több évtizedes gyártási, minőségbiztosítási, értékesítési tapasztalattal rendelkeznek az adott szakterületeken (gyógyszerek, gyógytermékek, kozmetikai termékek, étrend-kiegészítő termékek).

 

A BIOMED márkanév a mindenkori tevékenységgel összefüggő védettséget élvez 1994-től Magyarországon, Európa 14 országában és az Egyesült Államokban.