Üdvözöljük a

EMR Villamosgépgyártó és Javító Kft.

honlapján!

-

EMR Villamosgépgyártó és Javító Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

Az EMR Villamosgépgyártó és Javító Kft. a kezdetekben motorjavítással, majd 1985-től villamos gépgyártással is foglalkozott. A cég több évtizedes múltra tekint vissza, ennek köszönhetően a tapasztalaton alapuló megbízhatóság, pontosság és precizitás jellemezi.
 
Fő tevékenységük az egyenáramú villamos gépjavítás, különböző egyenáramú motorhoz főpólus, segédpólus, forgórésztekercs, kompenzálótekercs gyártása, nagy teljesítményű betétmotor gyártása, tömegközlekedési eszközök vontatómotorjainak javítása. Eddig gyártott gépeik között szerepelnek vasúti világítási generátorok, komplett forgórészek, forgórész tekercsek és pólustekercsek is.
 
Tevékenységük között szerepel az egyenáramú villamos forgógépek és részegységeinek gyártása, javítása "F"-"H" hőosztályú szigeteléssel, vákuumimpregnálással.
 
Termékeik szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. A váltakozó áramú villamos forgógépek és villamos berendezések vizsgálata váltakozó áramú próbateremben történik a vonatkozó szabványok és előírásoknak megfelelően. A hegesztett szerkezetek varratain radiológiai és ultrahangos vizsgálatot folytatnak.