Üdvözöljük a

Sinus-Ker Kft.

honlapján!

-

Sinus-Ker Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Sinus-Ker Kereskedelmi és Ipari Kft. 1996- ban kezdte el működését Mátranovákon. Kezdetekben fűtési osztó-gyűjtőket gyártottak a német anyacég számára, napjainkra azonban kibővült a termékpaletta. Tevékenységük három fontos csoportra osztható: fűtési osztó-gyűjtőket, bálapréseket, mezőgazdasági gépek alvázait és acélszerkezeteit gyártják a Strautmann cégcsoport számára.

Termékeik 80%-át Németországba exportálják, a termelés fennmaradó 20 %-a különböző acélszerkezetek gyártását teszi ki. Tevékenységük fő irányvonalát a lemezmegmunkálás jellemzi. Lézer- vagy plazmavágás után élhajlítással, majd összeállítással és készre hegesztéssel állítják elő termékeiket. A tervezés saját fejlesztésű programmal történik.

 

Modern, számítógép vezérelt gépparkjuk biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot. Lézervágó gépük, lézermérő fejjel ellátott élhajlítójuk és hegesztő robotuk a XXI. századi csúcstechnológia képviselői közé tartoznak.


Évente mintegy 25-30 ezer tonna anyagot dolgoznak fel, s a következő években további fejlesztéseket terveznek. Részben saját fejlesztésű modern CNC-vezérlésű gyártóberendezéseik és munkatársak szaktudása a biztosíték arra, hogy a termékek magas minőségi szintje, a részegységek méretpontossága mindig azonos maradjon.