Üdvözöljük a

Nordtechnik Ipari és Szolgáltató Kft.

honlapján!

-

Nordtechnik Ipari és Szolgáltató Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A Nordtechnik Kft. egy elektronikai kisvállalat, amely a magyar híradástechnika területén tevékenykedik. Telephelyünk Salgótarjánban – a magyar-szlovák határhoz közel – 6000 m2-es területen található.

 A társaság elődje az NSZV - Videotechnika Állami Vállalat volt, amely 1979-től TV-adóberendezések és TV átjátszó adók előállításával és telepítésével foglalkozott. Az 1991. évi privatizációt követően a termék előállításon túl már komplett TV állomások és GSM mobiltelefon állomások kivitelezése és telepítése is bővítettük a tevékenységi kört. Ezt aktuálisan a digitális átállás, a DVB-T antenna rendszerek telepítése követte. Egy új, valódi high-tech technológiával - helikopteres teher beemeléssel - telepítettük a gerincadók antennáit. Ezt a technológiát később sikeresen alkalmaztuk más országok TV hálózatainál is. 

Társaságunk folyamatos innovációval jelenleg is tovább korszerűsíti a szerelési technológiát és bővíti a gyártmányait is.

Korszerű technológiával és eszközökkel gyártunk és szerelünk rádió- és TV adástechnikai, repülőtéri, energetikai, telemechanikai eszközöket.

Vállalunk különleges teheremeléseket (nagy súlyt nagy magasságban) és infra-kamerás méréseket drónos támogatással is.

A kft. partnerei és megbízói:

  • hazai és külföldi  műsorsugárzók , műsortovábbítók, távközlési cégek
  • vezető híradástechnikai világcégek (antenna- és kábelgyártók, TV- és rádió adóberendezés gyártók)                                                                         
  • vezető speciális helikopteres teheremelő cég
  • más vezető elektronikai és híradástechnikai gyártók, üzemeltetők

Társaságunk jól képzett, nyelveket beszélő és a speciális alpintechnikai feladatokra is felkészített munkaerő állománnyal rendelkezik.

Az export tevékenység folyamatosan bővül.