Üdvözöljük a

MÁR LEHET JELENTKEZNI AZ ÚJ, FENNTARTHATÓSÁGI MENTORPROGRAMRA!

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2022 December >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
56
7
891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

MÁR LEHET JELENTKEZNI AZ ÚJ, FENNTARTHATÓSÁGI MENTORPROGRAMRA!

Szerző: Sréter István | 2022. április 1.

Csatlakozzon Ön is a térítésmentes részvételt biztosító Vállalkozz Fenntarthatóan! alprogramhoz, hogy megtapasztalja: a gazdasági fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egymást kiegészítve és erősítve mutat a jövő irányába!

 

 

 

Térítésmentesen elvégezhető vállalkozásfejlesztési programunk egy egyszerű regisztrációs folyamat után, minőségi szolgáltatásokkal kínál rugalmas lehetőséget ahhoz, hogy a hazai mikro-, kis-, és közepes vállalkozások felzárkózzanak a trendekhez és bővítsék ismereteiket a környezettudatos vállalati működés előnyeivel és a fenntartható szemléletformálás módszereivel kapcsolatban.

A program során a fenntarthatóság témájában már rutinos Mentorok feladata lesz, hogy a megvalósítási időszak alatt elérhető rendezvényeken példáikkal ösztönözzék, szakmai tanácsokkal és iránymutatással, valamint jó gyakorlataik megismertetésével támogassák a mentorált kkv-k fenntarthatósági szempontú fejlődését.

 

Milyen előnyökkel jár a részvétel?

 

-       A környezettudatos szemléletmód napi gyakorlatba építésével növelhető a vállalkozás versenyképessége;

-       a program során a vállalkozások megismerhetik, milyen konkrét gazdasági előnyökkel járhat a fenntartható szemléletmód szerinti működés;

-       a vállalkozás tagja lehet a valóban felelősségteljesen működő vállalatok közösségének, ahol lehetősége nyílik üzleti kapcsolatépítésre;

-       továbbá a résztvevők a projekt sikeres elvégzésével plusz pontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz pályázaton. 

 

A jelentkezés módja:  

 

A jelentkezéseket a projekt honlapján kialakított online jelentkezési felületen keresztül, elektronikus formában lehet benyújtani.  Tudjon meg többet programról és jelentkezzen ITT!

Bővebb információ a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálásról a honlaponés a programkoordinátoroknál.