Üdvözöljük a

PIRAZOL Kft.

honlapján!

-

PIRAZOL Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A PIRAZOL Gyártó, Szolgáltató, Kereskedő Kft.-t négy magánszemély alapította 1993-ban. A cég a megalakulást követő első évben egy 5000 négyzetméteres alapterületű, bérelt telephelyen dolgozott, majd 1994. augusztusában Salgótarjánban saját ingatlant vásárolt, ahol jelenleg is működik.

 

Az 5700 négyzetméter alapterületű telephelyen 2150 négyzetméter épület található, mely irodákból, raktárhelyiségekből, valamint 1800 m2 gyártó területből áll. Fennállásuk óta pályázati források felhasználásával – a gyártó terület egy részének átalakításával – új, 1000 négyzetméter alapterületű daruzott csarnokot építettek.

 

A társaság fő profilja acélszerkezetek tervezése, gyártása és szerelése; olajipari és vegyipari nyomástartó készülékek tervezése, gyártása, telepítése, szerelése, ötvözetlen és ötvözött szerkezeti anyagokból; általános rendeltetésű nyomástartó berendezések tervezése, gyártása, telepítése, szerelése, ötvözetlen és ötvözött szerkezeti anyagokból; általános és veszélyes anyagokat tároló tartályok gyártása, telepítése, szerelése, ötvözetlen és ötvözött szerkezeti anyagokból; általános, valamint éghető és maró folyadékot szállító ipari technológiai csővezetékek szerelése, ipari kazánok és kazánházi berendezések telepítése, szerelése, karbantartása és épületgépészeti szerelések.


A társaság elismertségét és szakmai tudását bizonyítja, hogy több hazai és külföldi nagyvállalatnak gyártottak különféle berendezéseket, és a helyszíneken telepítették is azokat.