Üdvözöljük a

Három új cég adott lehetőséget üzemlátogatásra Balassagyarmaton és környékén

honlapján!

-

Három új cég adott lehetőséget üzemlátogatásra Balassagyarmaton és környékén

Szerző: Reichardt Barbara | 2015. február 26.

A Magyarnándori Általános Iskola tanulói vehettek részt a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében létrejött üzemlátogatási körúton.

Külön öröm számunkra, hogy három olyan cég nyitotta ki kapuit a gyerekek előtt, akiknél eddig kamarai szervezésben még nem jártak csoportok.

Először a Gabonás Pékség Sütőipari Kft. sütőüzemében csodálhattuk meg a korszerű berendezéseket és hallgathattuk meg, hogyan pattog, repedezik a kemencéből kitolt kenyér. Megkóstoltuk a frissen sült pogácsákat is. Köszönjük a körbevezetést Lendvai Attilla üzemvezető úrnak. Majd a Jagyutt Cukrászat Kft. cukrászműhelyében az éppen makaront és mignont készítő cukrászokat figyeltük meg munka közben, és meghallgattuk Jagyutt Pétert, a kft. tulajdonosát és mestercukrászát, hogyan vélekedik erről az édes szakmáról. Itt is sok finom édességet kóstolhattunk, amiért külön szeretnénk köszönetet mondani.

Végül a Zollner Elektronik Gyártó és Szolgáltató Kft. óriási üzemcsarnokaiba léphettünk be, ahol a legmodernebb robottechnikával folyik a különböző alkatrészek gyártása. Köszönet a szívélyes fogadtatásért Krekács Évának és a körbevezetésért Jurta Ferencnek.

Mindhárom cégnek köszönjük a nagyszerű lehetőséget!