Üdvözöljük a

MEGHÍVÓ 2024. június 16-22.

honlapján!

-

MEGHÍVÓ 2024. június 16-22.

Szerző: Sréter István | 2024. március 22.

MEGHÍVÓ - Kamarai üzleti delegáció Dél-Koreába, Szöulba, támogatott részvételi lehetőséggel - 2024. június 16-22.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 16-22. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Dél-Koreába, Szöulba. Az exportőr kis- és középvállalkozások részvételét a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatja költségvetési forrásból.

 

A kiutazás célja - az általános üzleti kapcsolatok fejlesztése mellett - a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, valamint a koreai üzleti környezet bemutatása. A delegáció látogatást tesz a Smart Tech Korea technológiai szakvásáron. Ezenkívül terveink között szerepel egy üzleti fórum szervezése a Koreai Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén, valamint látogatások partnerszervezeteknél is.

 

A kiutazó üzleti delegációban való részvétellel kapcsolatos minden fontos információ és feltétel az alábbi tájékoztatóban olvasható.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2024. április 12-ig jelezze felénk a kitöltött jelentkezési lap, a cégprofil, az aláírt költségvállalási nyilatkozat visszaküldésével a reok.miklos@mkik.hu e-mail címen.